Edusens

Essentie wordt Edusens

Essentie wordt Edusens

  • Wednesday September 7, 2022
  • [post-views]
  • No Comments

Persbericht – 1 november 2022

Reshift BV en Essentie BV starten samen het nieuwe onderwijs coaching en trainingsplatform Edusens.nl

Reshift Digital, het mediahuis van oa Kieskeurig.nl, ID.nl, Computer Idee, Zoom.nl, Power Unlimited, Vives en IPON en het Onderwijs training en coachingbedrijf Essentie BV bundelen hun dienstverlening onder de nieuwe entiteit Edusens.nl

Edusens Training & Coaching BV ondersteunt school en onderwijsprofessional in haar transitie naar gepersonaliseerd en doelgericht onderwijs.

Reshift heeft met platformen Vives.nl en de onderwijsvakbeurs IPON een bereik van meer dan 30.000 onderwijsprofessionals en biedt via conferenties, meetups, nieuwsbrieven en artikelen al decennia lang informatie,  inspiratie en professionalisatie aan het onderwijs via meetups, congressen, webinars en artikelen.

Rebekka Ter Voort directeur/eigenaar van Essentie BV is al decennialang een vertrouwde onderwijspartner voor coaching en trainingen aan vele VO en MBO scholen.

Met haar team van 20 coaches en trainers richt zij zich nu vanuit de nieuwe entiteit Edusens.nl op thema’s als Leerdoel gericht coachen, Teamcoaching en Coachend Leiderschap.  Deze teamtrainingen vinden nu nog met name fysiek binnen de organisatie plaats, maar zal  in loop van het komend schooljaar ook digitaal via het Edusens ElO platform worden aangeboden aan de cursisten.

“Via onze platformen Vives en IPON zijn wij vanuit Reshift al jaar en dag voorzienend in allerlei  informatie en inspiratie voor het onderwijs.  Professionalisatie via scholing en educatie is een stap die we vanuit onze andere platformen TechAcademy en ZoomAcademy jaren geleden al zeer succesvol hebben gemaakt.  Wij zijn dan ook zeer verheugd nu wij, in samenwerking met Rebekka Ter Voort , vanuit Edusens ook deze dienstverlening in het onderwijsecosysteem mogen gaan uitbreiden” aldus Martin Smelt, Directeur van Reshift.

De scholen en schoolleiders staan voor flinke uitdaging. Persoonlijk onderwijs. Toetsing, Professionalisering van je docnten, digitale leermiddelen, leerlingvolgssystemen, learning analytics. Hoe speelt de school in op grote vragen in onderwijsvernieuwing. Samen met mijn team van 20 trainers en onderwijscoaches en trainers kijk ik er naar uit om het onderwijs bij te staan in hun transitie. Om deze onstuimige groei in deze en meer vragen goed en gestructuureerd gestalte te kunnen geven nu en in de toekomst ben ik heel blij met deze bundeling van krachten met Reshift” , aldus Rebekka ter Voort, directeur van Edusens BV.

Voor meer informatie  over Edusens: https://www.edusens.nl/

Of neem contact op via: info@edusens.nl

Martin Smelt martin@edusens.nl +31 (0)6 24253473

Rebekka Ter Voort rebekka@edusens.nl  | +31 (0)6 28998372